title
animatie
schilderijen
illustratie
workshops
contact
notitieblok
telefoon
Animatie is niet alleen voor kinderen, want...

naast het uitvoeren van opdrachten en het maken van eigen werk, geef ik workshops aan alle leeftijden. Of het nu een workshop is voor uw bedrijf, een kinderfeestje of basisschool, alles is mogelijk! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.
Hier onder is een uitleg van de technieken en een aantal voorbeelden hiervan als inleiding.

Cut/out
deze techniek kenmerkt zich door uitgeknipte figuren (delen van foto's of zelf bedachte vormen) die vervolgens plat op de tafel worden gelegd. De fotocamera maakt de foto's van bovenaf, waardoor de uitgeknipte figuren helemaal in beeld komen.
Klik hier om een voorbeeld van deze techniek te zien.

Pixelation
Pixelation heeft niks met die kleine vierkantjes van je beedscherm te maken. Deze techniek kenmerkt zich door het gebruik van je eigen lichaam (of dat van een ander) als animatieobject. Meestal gaat deze techniek samen met het 'tot leven laten komen' van levenloze objecten, zoals bijvoorbeeld een theepot of een stoel.
Klik hier om een voorbeeld van pixelation animatie te zien.

Claymation
Hierbij creëer je van een stuk klei een figuur dat tot leven komt. Het materiaal is erg kneedbaar en de klei kan overal in veranderen; van een balletje tot een muis of een auto.
In het geval van dit voorbeeld zijn de onder andere de wezens op de planeet van klei.

Geïnteresseerd of heb je nog vragen? Neem dan snel en vrijblijvend contact op via info@80f.nl of stuur een bericht via het contactformulier op de contactpagina.

Hieronder zijn de resultaten van de workshops die ik heb gegeven!


Workshop PixelationSingelland de Venen 2012


singelland Een leuke workshop samen met een aantal leerlingen van het Singelland de Venen. Na een korte uitleg wat pixelation animatie inhoud gingen de 'animatoren' direct aan de slag! Daarna, tijdens de montage en geluiden/muziek (welke samen per groep is samengesteld), lekker even iets voor jezelf doen, voordat de eindresultaten te zien waren als een echte bioscoop vertoning!