title
animatie
schilderijen
illustratie
workshops
contact
notitieblok
telefoon
Bekijk hier al mijn animaties


Dijkversterking Zwolle

60% van Nederland kan onder water komen te staan bij een grote overstroming. Ook de stad Zwolle.
Waarom is er gekozen voor een dijkversterking, wat gaat er gebeuren en hoe komt het er uit te zien?


lijn

Corporate story 'Freelane'

Freelane is een creatief adviesbureau. Zij helpen mensen en organisaties naar echte vernieuwing.

Ga hier naar de website van Freelane.lijn

Animatie TEDx Fryslân thema 'Culture'

Voor een TEDx event in Drachten (TEDx Fryslân) heb ik een stopmotion collage animatie voor het thema 'Cultuur' geproduceerd. Een bij is op zoek naar stuifmeel voor zijn bijenkorf en botst letterlijk tegen de friese cultuur aan. Enjoy!

De muziek is gemaakt door Dave Smit. Check zijn werk HIER

lijn

Animatie Fragmenten Documentaire Giel Beelen

Voor de documentaire "Giel! De doorbraak van een shockjock" van Marc de Hond heb ik vier korte cut-out animaties gemaakt.

De complete documentaire is te koop op DVD via Bol, maar kan ook tegen een kleine vergoeding bekeken worden op www.giel.tv

lijn

's Nachts

Één van de twee animaties die ik heb gemaakt voor mijn examen in 2012. Ik heb onderzocht waarom mensen een angst hebben voor spinnen (Arachnafobia), want een spin is maar een klein beestje ten opzichte van de mens. "Hij is vast banger voor jou, dan jij voor hem" is een veel gebruikte zin door mensen die vinden dat je je niet aan moet stellen, wanneer de angst je om het hart slaat als er zo'n gigant op de muur zit van je slaapkamer.
En, wat gebeurt er eigenlijk 's nachts wanneer wij lekker liggen te slapen en de spinnen lekker hun gang kunnen gaan?

lijn

Tea Party

tea party Een knallende animatie ter promotie van de 'Back To School Sets' van verschillende merken voor het Stationery Team. Helaas, door omstandigheden is deze animatie komen te vervallen terwijl de video al helemaal klaar was. Geproduceerd samen met collega animator Sophie Kaars Sijpesteijn.

lijn

Kirby 3DS

Kirby 3DS Voor een wedstrijd om een Nintendo 3DS te winnen heb ik deze korte commercial ingezonden. De bedoeling van de wedstrijd was laten zien (op welke manier dan ook) welk spel je op de 3DS zou willen zien verschijnen. In mijn geval dus Kirby.

lijn

Het Atelier

het atelier Oorspronkelijk de titelfilm voor een serie over het atelier op de academie. Van afleveringen is nog geen sprake, wie weet in de toekomst?

lijn

Smells Good!

smells good Een reclame om een heerlijk lekkere shampoo te promoten. Starring; Eddie, de mascotte en huiskat, met zijn heerlijk sensuele stem!


lijn

Biogeste

biogeste Één van twee animaties die ik heb gemaakt voor mijn examen in 2012. In tegenstelling tot ''s Nachts' is dit een toegepaste opdracht. Het gaat over een pil die je energie op peil houdt zonder dat je daar eigenlijk iets voor hoeft te doen behalve het doorslikken. De perfecte pil dus. En om het een nog natuurlijker (lees: plattelands) en overtuigend tintje mee te geven heb ik besloten deze animatie met een friese voice-over aan te vullen.

lijn

Flow Magazine - Geertje Aalders

flow geertje aalders Ter promotie van Geertje Aalders' Stationery set voor het tijdschrift Flow Magazine, hebben collega animator Sophie Kaars Sijpesteijn en ik deze animatie gemaakt.

lijn

Ik Reis, Ik Reis

ik reis Voor mijn minor "Het Andere Boek" met als thema "de Reis" heb ik, na een hele zoektocht aan experimenten in zelfgemaakte boekjes (zoals flipboekjes), deze animatie gemaakt.

lijn

From Dust To Dust

from dust Inzending voor de one-minute-film. Een verhaal over een stofje dat uit zijn voegen barst.lijn

Yordi's Droom

yordi's droom De oude hond van mijn ouders (Hier nog een jeugdige leeftijd van 14, maar hij is uiteindelijk 17 geworden) slaapt de hele dag. Ik vroeg mij af, waar zou hij toch over dromen?

lijn

Al Is De Leugen

al is de leugen Bij een gedicht waar het spreekwoord "Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem/haar wel" een hoofdrol speelt, heb ik tijdens mijn studie aan ArtEZ deze cut-out stopmotion animatie gemaakt. De leugens stapelen maar op en worden steeds groter, waardoor uiteindelijk niemand er baat bij heeft en letterlijk in elkaar storten.

lijn

Skeleton Dance

skeleton dance Samen met collegas Sandra Smit, Anja Tubben en Sophie Kaars Sijpesteijn hebben we op de muziek van de Skelton Dance een vrolijke traditionele animatie gemaakt.

lijn

Een Microscopische Wereld

microscopische wereld Volgens mij doen veel mensen het; hun oren schoonmaken met een wattenstaafje. Zo ook deze persoon, maar wat ze aantreft op haar staafje had ze niet op gerekend.

lijn

Evening Dinner

evening dinner Om een lang verhaal kort te maken gaat deze animatie over een heel bizarre familie met rare gewoontes. Gebaseerd op fragmenten uit een russisch verhaal die ik destijds heb gelezen voor een academieopdracht.